Ipoly

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztusban jöhet a nagy Jóbarátok találkozó!

Ha a koronavírus-járvány alakulása lehetővé teszi, akkor már augusztus közepén leforgathatják a Jóbarátok visszatérését – nyilatkozta a Ross szerepét alakító David Schwimmer. Az Index.hu szerint a színész Jimmy Fallonnak beszélt a sorozatról a The Tonight Show-ban, ahol elmondta, hogy azért a különleges epizód nyári felvételére nem kell még mérget venni, mert csak biztonságos körülmények között fognak dolgozni.

Hirdetés

Azt, hogy a Jóbarátok szereplői egy különleges rész erejéig visszatérnek, még februárban jelentették be. 

A különkiadásban mind a hat főszereplő visszatér egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű műsorra. 

Ben Winston rendezi majd, aki James Corden késő esti show-jának rendezőjeként lehet ismerős, és producerként is csatlakozik az eredeti sorozat három executive produceréhez, Kevin Brighthoz, Marta Kauffmanhoz és David Crane-hez.

Aztán a koronavírus-járvány megakadályozta a forgatást és a májusra tervezett premiert. Később azt is közölték, hogy semmiképpen nem akarják Zoomon lezavarni a nagy újraegyesülést, inkább várnak, mert élőben, közönség előtt szeretnék felvenni az adást, ahogy korábban a Jóbarátok részei is készültek. 

Az 1994-ben indult Jóbarátok tíz évada mindvégig óriási siker volt, még az utolsó évadban is több mint 22 millió amerikait ültetett a tévék elé. Az utolsó részt 2004-ben 52 millióan nézték. Azóta eltelt több mint 16 év, de a Jóbarátok még mindig népszerű. Évekig a Netflixen volt látható (a számos külföldi tévés ismétlést leszámítva), majd Amerikában 400 millió dollárért átkerült az induló HBO Maxra. A Netflixen még 2018-2019-ben is a legnézettebb műsorok közé tudott kerülni. 

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Csütörtök hajnalban érkezik a hidegfront Pécsre

Következő sztori

Nem unatkoznak: három edzés a napi penzum

Legutóbbiak innen: Szórakozás

bool(false)