Címlap Szórakozás Bagossy, a Ne...

Bagossy, a Neoton és Marót Vikiék is fellépnek a Villányi Vörösbor Fesztiválon

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ország leglátványosabb és legvidámabb szüreti felvonulása. 

Október első hétvégéjén 34. alkalommal rendezik Villányban a nagy múltú vörösborfesztivált, amely három napon át várja a bor fővárosába a bor- éa a gasztrokultúra, a hagyományőrzés és a művészetek iránt érdeklődő vendégeket.

Több tízezer látogatót várnak

Az ország egyik leghíresebb borászati-kulturális rendezvényére ismét több tízezer látogatót várnak a szervezők a villányi Rendezvénytérre, a Pincesorra, a Diófás térre és a város több pontjára.

A fesztiválra közel 30 borászat és számos neves pincészet települ ki a legjobb vörösboraival

Neoton Familia

A Rendezvénytéren a pénteki megnyitót követően 19 órától a Rudán Joe Band, majd 21 órától a legendás Neoton Família Sztárjai mutatkoznak be, míg a Kisszínpadon Gájer Bálint pörgeti fel a hangulatot.

Érkezik a Bagossy Brothers Company

Szombaton traktoros Ördögárok-túra, borászati bemutatók, tárlatvezetés, gyerekkoncert és kóruskoncert is várja majd a fesztiválközönséget. Szombat kora délután a Borkirálynő és a Borkirály vezetésével a villányi Pincesortól indul el az ország leglátványosabb és legvidámabb szüreti felvonulása, amit nem csak nézni lehet, de a sokszínű menethez csatlakozni is érdemes.

Szombat este Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar fokozza a hangulatot, majd Villányba érkezik Gyergyószentmiklósról a fiatalok nagy kedvence, a Bagossy Brothers Company is. A zárónapon, vasárnap az Apacuka együttes gyerekkoncertje és a Villányi Borvidék ihlette musical zárja majd az idei fesztivált.