Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Könyvmolyok figyelem, újranyit a Tudásközpont!

A Csorba Győző Könyvtár közleménye szerint június 22-től az intézmény újranyitja intézményegységeit. A Tudásközpont épületében hétfőtől szombatig 10-18 óra között várja az olvasókat, itt minden szolgáltatás igénybe vehető.

Hirdetés

A fiókkönyvtárak szintén június 22-től várják vissza az olvasókat. Augusztus 31-ig hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken 9.00–12.00 és 13.00–16.00 óráig, kedden 12.00–18.00 óráig lesznek nyitva a látogatók előtt. A fiókkönyvtári hálózatban a szolgáltatások korlátozottan vehetők igénybe!

Az olvasók és a munkatársak biztonsága érdekében átmenetileg nem lesz mód a helyben használatra, a hírlapolvasók és a számítógépek használatára.

A Minerva Fiókkönyvtár továbbra is zárva tart. A kölcsönzött könyveket a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtárba (Pécs, Nagy Jenő utca 24.) tudjuk visszahozni!

Hangsúlyozzák, hogy a zárvatartás időszakában érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasók tagságát és a dokumentumok kölcsönzési idejét fél évvel automatikusan meghosszabbítják, emellett ingyenesen biztosítják az előjegyzés szolgáltatást szeptember 30-ig.

Az olvasók és a munkatársak biztonsága érdekében a könyvtár kéri a maszk használatát, az intézményegységek bejáratánál a kézfertőtlenítést, és a fizikai távolságtartás szabályainak betartását.

Mivel a Csorba Győző Könyvtár intézményegységei újranyitnak, ezért a járványhelyzet ideje alatt elindított Könyv(fu)tár szolgáltatás június 18-tól szünetel. A kölcsönzött könyveket szintén a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtárba (Pécs, Nagy Jenő utca 24.)  lehet visszahozni. 

– Felhívjuk a figyelmet, hogy az újranyitás jelentős forgalomnövekedéssel járhat, így az intézményegységekben a várakozási idő meghosszabbodhat, ezért olvasóink türelmét kérjük a könyvtárhasználat során – áll a közleményben.

Hirdetés

Előző sztori

Alig adták át a Megyeri téri játszóteret, máris megrongálták a vandálok

Következő sztori

Lépcsőházban összeszólalkoztak, kést rántott az iráni fiatal

Legutóbbiak innen: Szórakozás