Címlap Szórakozás Meglepetéssel...

Meglepetéssel jön a Popkarácsony Pécsen!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismert és kedvelt melódiák csendülnek fel Hawaii-tól Mexikóig, de a rockot és bigbandet kedvelők sem fognak unatkozni.

December 1-én ismét nagykoncerttel örvendezteti meg közönségét a Vasasi Bányász Fúvószenekar. Az együttestől már megszokhattuk, hogy fiatalos lendülettel a populáris, ugyanakkor igényes fúvósmuzsikát részesítik előnyben.

Az áprilisi nagysikerű koncertjük óta közel húsz alkalommal léptek fel zenekari fesztiválokon, falunapokon, népszerűsítve a fúvósmuzsikát elsősorban a hazai, de a horvátországi közönség előtt is. Nagysikerű koncertjeiknek köszönhetően a jövő évre már számos lekötött fellépésük van.

December 1-én „Popkarácsony” című műsorukat élvezheti a pécsi közönség, ahol felcsendülnek ismert és kedvelt melódiák „Hawaii-tól Mexikóig”, a legkiválóbb fúvószenekari hangszerelők átiratában. Az esten egy „meglepetés vendégnek” is örülhet a kicsit „ bigbandes” kicsit „rockos” hangzású fúvószenét szerető közönség.

A VBF zenekar minden érdeklődőt szeretettel vár 2023. december 1-én 18.00 órakor a Művészeti Szakközépiskola koncerttermébe!