Címlap Szórakozás Tényleg nagy ...

Tényleg nagy szunyókáló hírében áll a DK pécsi frakcióvezetője

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mindenkiről lehet rossz pillanatában előnytelen fotót csinálni. Na de hármat? Lehet viszont az is, hogy egészségügyi ok áll a háttérben.

Tegnap írta meg a Baranya megyei hírportál, hogy Kunszt Márta, a Demokratikus Koalíció volt pécsi elnöke, frakcióvezetője munka helyett szunyókált a pécsi közgyűlésen. Az attrakcióról készült videót szerkesztőségünk is megkapta, azt ugyanis az egyik önkormányzati képviselő vette fel az ülés alatt.

Mutatjuk videóban:Mindenkiről lehet azonban rossz pillanatában előnytelen fotót, netán videót csinálni, ezért – bár nem ettől fog összedőlni a pécsi költségvetés, vagyis hírértéke nem túl jelentős –

lecsekkoltuk, hogy valóban szokott-e szunyókálni a DK rangidőse hivatali idejében.

Jelentjük: nagyon úgy néz ki, hogy igen.

Körbejártunk pár képviselőt, akik örömmel osztották meg velünk fotóikat, amelyeket eddig csak egymás között küldözgettek.


A DK pécsi politikusa több bizottságnak is tagja, és a képviselők állítják: láttak már olyat, hogy ott is elpilledt egy-egy unalmasabb napirendi pontnál Kunszt Márta, de erről sajnos nem mutattak képet, így ezt mi nem hisszük el.

Nem tisztünk megvédeni Kunszt Mártát, de fontos jelezni: előfordulhat, hogy vérnyomásproblémái vannak. Az ugyanis okozhat hirtelen és drasztikus fáradtságérzetet, és nem ritka az sem, hogy az ilyen problémával küzdő emberek valóban bealszanak percekre a legváratlanabb pillanatokban is. Erről azonban nem tehetnek; és éppen ezért általában nem is vezethetnek már gépjárművet.