Címlap Szórakozás Új csúszdákka...

Új csúszdákkal, rengeteg programmal nyit a Harkányi Fürdő

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb elemekkel bővül az idei szezontól a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő: csúszdák teszik még inkább szórakoztatóvá a pillangómedencéket.

A 2022-ben átadott Harka Vízivilág után újabb kültéri csúszdákkal bővül a strand, ahol 7500 négyzetméteres vízfelülettel várják a vendégeket 13,5 hektáron.

AZ ÖTPÁLYÁS CSÚSZDAPARK A MEGLÉVŐ HÉTPÁLYÁS ÉS A BELTÉRI NÉGYPÁLYÁS CSÚSZDAPARKKAL KIEGÉSZÜLVE A RÉGIÓ LEGNAGYOBB CSÚSZDAPARKJÁVÁ VÁLIK, ÖSSZESEN 16 CSÚSZDA VÁRJA A VENDÉGEKET A HARKÁNYI FÜRDŐBEN.

A megvalósuló ötpályás csúszda indítótornya Harkány város legmagasabb pontja lesz. Az összesen 16-féle csúszdapályával (köztük családi-, test-, turbolance, ufó-, kamikaze kültéri és beltéri) rendelkező komplexum kicsik és nagyok számára is élvezhető csúszdái a régió egyik jelentős élményturisztikai célpontjává teszik a strandot.

A részletes nyitvatartás itt elérhető, és letölthető:


Sztárok és programok

Már május 25-26-án különösen örülhetnek a gyerekek (és szüleik), hiszen a Kicsi Gesztenye Klub, a Kiflihajó, a Pitypang zenekar és a Bing Nyuszi Show szórakoztatja majd őket pancsolás közben.

Az idei Fürdőfesztiválra, július 19-21. között igazi sztárok érkeznek a Fürdőbe. Fellép majd

 • Mohamed Fatima
  Csordás Tibi
  Irigy Hónaljmirigy
  Anna and the Barbies
  Hooligans
  Lotfi Begi
  Animal Cannibals
  Vastag Tamás
  Kis Grófo
  TNT
  Zoltán Erika
  Peat Junior, SHEELA, Fernado
  PIXA

A Nyárzáró Fürdőfesztiválra, augusztus 23-25. között is erős line up-ot hoztak össze a szervezők, mert érkezik a Fürdőbe:

 • Kozso és az Ámokfutók
  Vastag Csaba
  Don’t Stop The Queen
  Curtis
  Regán Lili
  Apacuka
  Josh & Betti
  Dér Heni
  VoiSingers
  EDDA
  Szatmári feat Szakos Andi
  Szecsei
  Yamina
  PIXA

Akit érdekelnek a programok, azok IDE feltétlenül látogassanak el, és kövessék be az oldalt, mert mindig friss és naprakész információkat kapnak majd.