Címlap Szórakozás Varázslatos k...

Varázslatos karácsonyi „mézeskalács házzá” alakította otthonát ez a férfi!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyönyörű fényekbe öltöztette otthonát a hosszúhetényi Füsz Tibor, aki egy kis vidámságot szeretett volna csempészni a környékbeliek mindennapjaiba, ezekben a nehéz időkben. Mi imádjuk a házát, és ilyen biztos nincs a közelben!

Arra gondoltunk, hogy ezekben a nehéz időkben, előrébb hozzuk a karácsonyi hangulatot, és így próbálunk a gyermekek és akár a felnőttek lelkében egy kis örömöt, hangulatot varázsolni!

– írja Facebook posztjában Tibor, aki a Pécs Aktuálnak elárulta, hogy az ötlet már több éves, mivel négy gyermeket nevel párjával, és számukra mindig fontos volt, hogy meglegyen a karácsonyi érzése a gyerekeknek.

– A mostani úgymond korai díszítés a jelen helyzetből is adódott, mivel nagyon sok megfáradt és szomorú emberrel is találkozunk nap mint nap. Nyilván a COVID-járvány mindannyiunkat megvisel, a díszítés lényege pedig az, hogy egy kis öröm és karácsonyi hangulat melengesse a gyermekeink és a felnőttek lelkét is – mondja Tibor.

Elárulta azt is, hogy mindössze két napja vannak fent a képek a Facebook oldalán, de már többe gyermekes család becsöngetett hozzájuk, hogy megcsodálják a fényeket. Ők cserébe egy kis mézespuszedlivel kedveskednek a látogatóknak.

Lapunknak elárulta, hogy körülbelül 40 égősort használtak eddig, de további égőket is fel fognak még tenni.

Bárki aki szeretné, nyugodtan csodálja meg a fényeket. Tudjuk, hogy mit jelent ez a gyermekeinknek is és gondoltunk talán más gyermekekben is égve tudjuk tartani a karácsonyi készülődés lángját.

– tette hozzá.

Kiemeli, hogy bárkit szívesen látnak, aki a házikó csodájára járna, a kicsik akár egy esti programnak is biztosan örülnének!