Címlap Baleset Mély árokba e...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint az elmúlt hétvégén huszonkét jelzés érkezett hozzájuk, amiből hat tűzesetet számoltak fel, tizenegy műszaki mentés hajtottak végre, míg öt jelzés tévesnek bizonyult.

Kigyulladt egy villanyoszlop alsó része Kétújfalun, a Kossuth utcában péntek kora délután. Az oszlop környezetében egy négyzetméteren az aljnövényzet is égett, a tüzet a szigetvári hivatásos tűzoltók oltották el. Tűz keletkezett egy bodai családi ház tetőterében péntek délután, miután vélhetően villám csapott a tetőbe. A házban élő család a szomszéd segítségével eloltották a kis területen keletkezett tüzet. A pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, másban kár nem keletkezett. Személyi sérülés nem történt. 

Nem nézett maga elé

Három méter mély árokba esett egy nő szombat éjszaka – nem sokkal fél kettő után – Pécsen, a Káptalan utcában. A pécsi hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével jutottak le a sérülthöz, majd a mentőszolgálat munkatársaival közösen, boardon kimentették. 

Itt az árok, hol az árok…

Árokba hajtott egy személyautó a Kökényi körforgalomnál Pécsett, vasárnap délután. Az autóban csak a sofőr utazott, nem sérült meg a balesetben. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt.