Budai vámi gyilkosság: egyetlen késszúrás végzett a testépítővel

//
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korábbi sérelmek vezettek a szombat esti gyilkossághoz – értesült lapunk. Az áldozat és a három elkövető közösen italoztak a Buzsáki Imre utcában lévő munkásszálláson, amikor összevitatkoztak, majd az egyikük leszúrta a mindössze 20 éves Sz. Tamást.

Korábban írtuk:

A Pécs Aktuál információi szerint a tettesek az áldozatot alig ismerték, nem régóta lakott a munkásszálláson, fotói alapján látszik, hogy komolyan foglalkozott a testépítéssel.

Az egyik elkövető egy 43 éves férfi, őt már szombaton elfogták a közelben. O. Sándort már régóta a munkásszálláson lakott, innen járt dolgozni. Erről fia a helyszínen beszélt lapunknak.

– Nem hiszem el, hogy apám ezt tette volna, már többször hívott, hogy jöjjek el a cuccaiért. Azt mondta, hogy börtönbe vitték, mert ott volt, amikor megölték a fiút, de neki semmi köze hozzá – mondta a Pécs Aktuálnak az O. Sándor fia.

A másik két gyanúsított, a 23 éves T. Teofil és a 22 éves és Á. Mercédesz vasárnap délelőtt került rendőrkézre, őket egész éjjel keresték a nyomozók. Azt egyelőre nem tudni, melyikük szúrta le Tamást.

A munkásszállás egyik lakója szerint rendszeresek itt a balhék.

– Nézze a jobb szemem, egy hete kaptam egyet azért van monoklim. Egyébként nem hallottam semmit, korán lefeküdtem aludni, de már délután elkezdték a hangoskodást és az italozást. Úgy tudom, már korábban volt közöttük valami vita, amit most az alkohol miatt így sikerült “lerendezni”. Azonnal meghalt szegény fiú, sok vért nem vesztett, nekem kellett feltakarítani a szobában – mondta a férfi.

A rendőrök még vasárnap délelőtt is helyszíneltek a munkásszálláson.

Hirdetés
Előző sztori

Nemzetközi versenyeken tarolnak a pécsi zongorista lányok!

Következő sztori

Koronavírusos lett Hoppál Péter

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1