Címlap Arc Egy angyali k...

Egy angyali kislány édesanyja, aki esténként „élőhalottá változik”

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy gyönyörű nő, aki esténként "átváltozik" valamilyen rémséges élőhalottá... No nem igazból, Osztromok-Kákai Tímea ijesztő arca csupán smink. Annak viszont nagyonis valóságos!

Osztromok-Kákai Tímea 2018-ban Budapesten, a Páll Adrienn New School of Makeup iskolájában végzett el egy fél éves sminkes tanfolyamot. Ott tanulta meg az alapokat, majd szintén Budapesten járt továbbképzésre Pallag Evelin, sminkeshez.

Tímeának bár maszkmester végzettsége nincs, autodidakta módon hátborzongató alkotásokat készít otthon.

– Általában az Instagramon és Pinteresten nézelődök inspiráció után. Követek profi sminkeseket is, főként ők adják az ötleteket. Ezeken a platformokon találkoztam azzal az ötlettel is, hogy halloween napjáig minden nap készítek egy sminket, amit megosztok a követőimmel – mondja a pécsi lány.

Elsősorban magán mutatja be a sminkeket, de természetesen lehet hozzá menni, boldogan készíti el bárkinek a megálmodott sminket, bármilyen alkalomra.

Tímeának van egy angyali kislánya is, ezért igyekszik akkor sminkelni, amikor ő oviban van, hogy ne vegyen el a közös idejükből.

Ha viszont velem van, nagyon élvezi ahogy sminkelek, ilyenkor neki is kell mindig valamit készítenem. És mivel látja, hogy építem fel az arcomat, így nem ijed meg, inkább nevetni szokott.

Tímeát kérdeztük a jövőről is, mire azt mondta, hogy rengeteg ötlete és kitűzött célja van.

– A jövőben főképp a beauty és a glamour vonalat szeretném képviselni, de aztán ki tudja, ha lenne lehetőségem kipróbálni magam a filmes iparban nem hiszem, hogy nemet mondanék.