Címlap Arc Elon Musk is ...

Elon Musk is csatlakozott a családok „szabadságharcához” Novák Katalin miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Novák Katalinnal találkozott a tech-milliárdos, feltaláló, látnok.

A magyar Köztársasági elnök, Novák Katalin X (Twitter) posztját reposztolta Elon Musk is. Ebben Novák arról írt, hogy „örült, hogy találkozott Elon Muskkal, egy újabb szövetségessel a családokért vívott szabadságharcban”:


Novák Katalin Facebook oldalán azt írta, Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába.

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre.

A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját.

Hosszan beszéltünk az ukrajnai háborúról is. Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. Annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően – írta a köztársasági elnök.


Novák Katalin még egy posztot engedett útjára a témában, ezt:


Elon Musk, aki kisfiával közösen találkozott a magyar Köztársasági elnökkel, az X-en (Twiter) annyit írt a témához:

„Senki – ez a nevem”

Bármit is jelentsen ez.