Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Ezt nem láttuk jönni: “Libernyákok” Hoppál Péter fiával és egy pécsi lánnyal

/
Kezdés
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A napokban startolt el a PestiTV néven indított, vállaltan jobboldali csatorna, amelyben ismerős arc bukkant fel egy vadonatúj műsorban. 

A csatorna Libernyákok című műsora indult el ma este, aminek így néz ki a főcíme:

A programot nem találtuk meg a csatorna hivatalos műsorai között, de a leírás szerint: “A műsor, ahol fiatalokkal együtt visszük el a hátunkon a velünk örökösen vitatkozó és a jobboldalt mindenben gáncsoló libernyákokat. Célkeresztben a vágy- és politikavezéreltek, a kártékonyak és beteges hazudozók, az aljasság, az ostobaság, semmitmondás. A végén úgyis nekünk lesz igazunk!” – szól szerényen a leírás.

Hirdetés

A meglepetés akkor csapott át izgatottságba, amikor a műsorvezető, a Pesti Srácokból ismert Huth Gergely felkonferálta a műsor vezetőit és egyben állandó vendégeit: Hoppál Hunort, Rétvári Mariannt és a jobboldali vlogger, műsorvezetőt Varga Ádámot. Huth ugyanis hangsúlyozta, hogy ő csak az első adásban van jelen, mert a többiek még sosem voltak kamera előtt.

Hoppál Hunor egyébként le sem tagadhatná édesapját: Hoppál Pétert, a hasonlóság döbbenetes:

Kolléganője szintén pécsi, politológus diplomája van, de inkább “politikai hobbistának” vallja magát – bár ebből már van egy hivatásos is a csatornánál. Csak beugrott valaki helyett – árulta el Rétvári Mariann, aki nem rokona Rétvári Bencének, legalábbis a keresőmotor szerint. Ennél sokkal több nem derült ki a fiatal nőről, csak annyi, hogy “eredeti arcot” kellett hoznia a tévébe Hoppál Hunornak, és ő hozta magával Mariannt – árulta el Huth Gergely.

Hoppál Hunor azt mondta, hogy ő egyetemista, és emellett a Demokratában “tevékenykedik mint gonosz propagandista” – vallotta magáról.

Hogy pontosan miről is szól a műsor, az a 21. perc környékén kiderült. Eszerint “figyelemreméltó véleményeket ajánlanak, elsősorban a magyar netről” és ezekről beszélgetnek majd.

Nem szeretnénk lelőni minden részletet és izgalmat, ezért nem is árulunk el többet a műsorról. Jó hír, hogy a neten is meg lehet nézni mindent, vagy kattintson ide:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Orbán: Bezárnak a szórakozóhelyek 23 órakor; szülők nem léphetnek be az iskolákba!

Következő sztori

Sajnos nagyon nem megy a góllövés a PMFC-nek – kikapott a Pamacs

Legutóbbiak innen: Arc

bool(false)