Címlap Arc Gratulálunk: ...

Gratulálunk: Életműdíjat kap a Pornhubtól Cicciolina!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem akármilyen elismerésben részesül hamarosan az egykori pornódíva: életműdíjjal jutalmazza a Pornhub az erotika császárnőjétStaller Ilonát, azaz Cicciolinát - számol be a nagy hírről a Blikk. 

Idén immáron harmadik alkalommal rendezik meg a világ egyik legnagyobb pornóoldala, a Pornhub éves díjátadóját, ahol a felnőttfilmes ipar kiemelkedő tehetségeit jutalmazzák. Az idei Pornhub Awardsot idén kivételesen online bonyolítják le december 15-én, amely eseményen Hollywood legismertebb és legmerészebb alakjai is részt vesznek: igazi sztárdömping lesz, az egyik legsikeresebb latin énekes Ozuna, Tommy Cash rapper vagy a City Girls nevű lányduó is bejelentkezik – írja a lap.

A Pornhub nem mindennapi díjátadóján az Olaszországban élő magyar pornószínésznő, politikai aktivista, vagyis Staller Ilona, azaz Cicciolina életműdíjat vehet majd át – írja a PR Newswire.

„Ez az esemény csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy a szexualitást ünnepelhessük, és hogy az pozitívabb megítélést kaphasson, nem beszélve arról, hogy a szexmunkát is jobb fényben tüntetjük fel. Mert hát, valljuk be, a pornó mindig is az életünk része volt. A színészek, akik felnőttfilmekben szerepelnek, nagy szerepet játszanak abban, hogy fejlődjünk szexuális életünkben”

 magyarázta Diane Marte rendező, a díjátadó kreatív igazgatója.

A Pornhub Magyarországon a legnépszerűbb felnőtt filmes oldal, és akadnak pécsi követői is minden bizonnyal szép számban. Legutóbb éppen az egyik pécsi önkormányzati képviselő ajánlgatta az első hullám idején: