Gyurcsány Ferenc: Megszületett Orbán-rendszerének hazafias, európai, demokratikus ellenzéke!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Demokratikus Koalíció elnöke szombati, online évértékelőjén úgy fogalmazott: az elmúlt esztendőben “a legjobb dolog, ami történt velünk”, az az, hogy megszületett “Orbán-rendszerének” hazafias, európai, demokratikus ellenzéke.     

Hosszú idő kellett, hogy mindenki megértse, Magyarországon régóta nem demokratikus versengés zajlik, hanem alapvetően egy autokratikus, sok tekintetben diktatórikus rendszerrel szemben kell fellépnie egy olyan ellenzéknek, amelynek csak akkor van esélye győzni és “helyreállítani a normalitást”, ha közös politikai, választási erőként mutatja meg magát

– mondta.

A pártelnök kijelentette: nem egyik vagy másik párt, nem egyik vagy másik politikus teremtette meg ezt az egységet, hanem közösen felismerték a hazafias kötelezettségüket.

Gyurcsány Ferenc évértékelőjét itt lehet visszanézni a közösségi oldalon, ha valaki lemaradt volna. Ha pedig inkább azonnal nézné, akkor ezt a közvetítést ajánljuk:

Hirdetés
Előző sztori

Új interaktív táblákkal tanítanak a pécsi Szent Mór Iskolaközpontban

Következő sztori

ISMERŐS? Ezek a rejtélyesen eltűnt, pécsi szobrok!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1