Címlap Arc Ismét Nagy Cs...

Ismét Nagy Csaba lett a Fidesz baranyai elnöke

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tisztújító és küldöttválasztó vármegyei választmányi ülést tartott október 18-án a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség Baranyai Szervezete.

A közgyűlés titkos szavazással egyhangúlag döntött az új elnökség összetételéről.

Nagy Csabát immár ötödik alkalommal választották a Fidesz Baranya vármegyei elnökévé.

Elnökségi tagok lettek: Dr. Hargitai János, Dr. Hoppál Péter és Dr. Őri László – írták.

Nagy Csaba elnökké történő újraválasztása egyértelművé tette, hogy az elnök elmúlt kétéves munkáját is elismerte a párt vármegyei szervezete – áll a közleményben.

Nagy Csaba a választmányi ülésen elmondta, hogy az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladata a Fidesz Baranya vármegyei szervezete részéről az önkormányzati és európai parlamenti választásokra való felkészülés annak érdekében, hogy

2024. júniusában a magyar emberek érdekeit szem előtt tartó, alkalmas és tettrekész jelöltek kerüljenek településeink élére, illetve megállítsák azt a brüsszeli ámokfutást, ami a szakadék szélére sodorja Európát

– tették hozzá.

Nagy Csaba egyébként döbbenetes számokat és támogatottságot kapott a 2022-es választáson, messze kiemelkedve ezzel a baranyai, de az országos politikusok közül is. A vele készült podcastban arról is beszélt egyebek mellett a Pécs Aktuálnak, hogy manapság már inkább riasztó, mint vonzó a politika és ennek az okait is kifejtette. Beszélt arról is, hogy tősgyökeres pécsiként hogyan lett a vidék képviselője, ráadásul egy olyan választókörzetben, ahol korábban igen erős volt a baloldal.