Frissítve
/

MSZP-elnök: Újabb kihívót kapott Tóth Bertalan!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kezdés
/

A támogatottságát tekintve a történelmi mélypontra zuhant párt elnöki posztjáért folyik a küzdelem. 

Új jelölt érkezett az MSZP férfi társelnöki posztjára Őri László, Óbuda önkormányzati képviselője személyében – erről Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan számolt be az Egyenes Beszédben – írta az ATV.hu.

A női társelnöki posztért induló Kunhalmi a várakozások kapcsán elmondta: nem számol azzal, hogy Mesterházy Attilát választják meg az MSZP férfi társelnökének.

A szocialista politikus kiállt Tóth Bertalan, az októberi tisztújítón szintén ringbe szálló társelnök-jelölt mellett, mondván vele két éve stabil az együttműködése és számos kérdésben egyetértenek.

„Amit célként kitűztünk az önkormányzati választás, az előválasztásnak a felépítése. Bertalannal egyetértünk abban, hogy mire lenne szüksége a következő 10-15 évben Magyarországon az MSZP-nek, a hazai baloldalnak és egyáltalán Magyarországnak”

– fogalmazott a műsorban Kunhalmi.

A pécsi Tóth Bertalan elméletileg nincs könnyű helyzetben, ugyanis elnöksége alatt a párt támogatottsága történelmi mélypontra zuhant. Ma már Gyurcsány Ferenc pártja, a DK is veri az MSZP-t.

Hírhez kapcsolódó kis színes:

Előző sztori

Lángok csaptak fel Kölked határában

Következő sztori

Index: Őri László is bejelentkezett az MSZP elnöki posztjáért

Legutóbbiak innen: Arc