Címlap Arc Nem boldog Pé...

Nem boldog Péterffy Attila!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyáltalán nem vagyok boldog az előválasztás során mostanra kialakult helyzettel. Nem köteleztem el magam egyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett sem az előválasztás második fordulójában – közölte Pécs első embere, de mégis elment szavazni – számolt be erről fotókkal egyetemben.

Részt vettem, mert fontosnak tartom, hogy jövő tavasszal folytassuk azt, amit a 2019-es önkormányzati választásokon Pécsett és több más városban már megkezdtünk

– írja egyebek mellett Péterffy Attila, aki éppen ma két éve ülhet a városvezetői székben. (Hogy milyen eredményei voltak ezen idő alatt, arról hamarosan önálló cikkben számolunk be.)

“Elmentem voksolni, mert fontosnak tartom, hogy együtt maradjon az ellenzék (…), mert kormányváltásra csak egy egységes ellenzéknek van esélye” – magyarázta, de erre a jelek szerint egyre kevesebb az esély. Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc ma esett egymásnak, Márki-Zay Péter másról sem beszél csak gyurcsányozik napok óta; az MSZP eközben Dobrev Klára mellé állt be, hiába kérte Karácsony Gergely az ellenkezőjét, és még lehetne sorolni.

Péterffy Attila most azt állította: Mellár Tamásra és Szakács Lászlóra szavazott, de azt nem árulta el, hogy bármelyik miniszterelnök-jelölt-jelöltre voksolt-e egyáltalán, vagy nem. Posztjából úgy tűnik egyébként, hogy nem. Csak azt erősítette meg, hogy majd támogatni fogja azt a jelöltet, aki a legtöbb szavazatot kapja.