Címlap Arc Nem szűnik me...

Nem szűnik meg: a HírTV-n megy tovább Jeszenszky Zsolt műsora

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A HírTV-n folytatódik az alacsony nézettség miatt bezárt PesiTV Politikai hobbista című műsora Jeszenszky Zsolt vezetésével. "A július 10-én, vasárnap este 20.10-kor debütáló hírshow-ban a szereplők kendőzetlen őszinteséggel, gyakran fanyar humorral tárgyalják ki a legfontosabb hazai és nagyvilági híreket, aktualitásokat" - közölte a csatorna.

A Politikai hobbista műsorral az alkotók célja az, hogy a közéleti kérdéseket a hír merev műfajától picit eltérően emészthetőbb, közérthetőbb, könnyedebb formában közvetítsék a nézőknek több nézőpontból is megvilágítva – írja a HírTV közleménye.

Jeszenszky Zsolt a műsor kapcsán elmondta:

„Nagy örömömre szolgál, hogy a kis csapatommal együtt ezentúl a HírTV nagyobb csapatát erősíthetem. És itt, ezennel meg is ígérem: minden káromkodásért megcsinálok majd öt fekvőtámaszt.”

Gajdics Ottó, a csatorna tartalmi igazgatója is örül.

„Nagyon örülünk Zsolt csatlakozásának, hogy a műsorát a HírTV-n folytatja.

Érkezésével hiszünk abban, hogy televíziónk eddig is széles skálán mozgó, informatív tartalmai még további bővülnek. A heti rendszerességgel jelentkező műsor nézői nem csak informálódni, hanem szórakozni is tudnak majd 

– nyilatkozta a közlemény szerint Gajdics.

 A Politikai hobbista július 10-én, vasárnap 20.10-kor debütál a HírTV-n és azt követően minden vasárnap ugyanebben az időpontban lesz látható. 

(via HírTV / Fotó: HírTV)