Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Nemes Balázs: Nem tudtok megfélemlíteni!

/
Kezdés
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

“NEM TUDTOK MEGFÉLEMLÍTENI!

Vasárnap délután az alábbi képen látható “Momentumos Soros bérenc” feliratú papírt ragasztotta ki valaki a szüleim hétvégi telkére egy Pécs környéki kistelepülésen.

Hirdetés

Dühös vagyok, mert ez tényleg a legalja. Gyáva, aljas módon nem engem támadtak szemtől szembe, hanem a családomon keresztül. A cél egyértelmű: megszégyeníteni, megalázni, megbélyegezni úgy, hogy mindenki lássa.

Gusztustalannak tartom, hogy valaki ezzel tölti az idejét, hogy kinyomozza a hozzátartozóim mozgását és utána így próbál meg megfélemlíteni, lejárt szavatosságú kormánypropagandával.

Senkinek ne legyen kétsége: az a szenny, amit a “köztévé” és az egyéb sunyi, alávaló propaganda sulykol, pontosan ezt a célt szolgálja. Felbujtják az erre fogékony embereket, akik vélt felsőbbrendűségük tudatában azt hiszik, hogy bármit megtehetnek.

Nagyon, nagyon rossz lóra tettek. Azon túl, hogy nem tudnak megfélemlíteni, egyvalamit biztosan elértek; sokkal motiváltabb vagyok, és sokkal elszántabb lettem.

Országszerte próbálják lejáratni, megbélyegezni az ellenzékieket, a legfrissebb példa a gyulai lejáratókampány.

Van egy rossz hírem a fideszeseknek és a kiszolgálóiknak: nem fog sikerülni. Még keményebben fogunk dolgozni.

Minél többen vagyunk, annál jobban félnek.

És egyre többen vagyunk.

Nemes Balázs, Momentum / Facebook

A rovatban megjelenő nyílt és elérhető vélemények nem feltétlenül a szerkesztőség tartalmai, és nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját sem. Mégis törekszünk arra, hogy minél több releváns véleményt, állsápontot bemutassunk egy-egy témában azért, hogy az olvasók minél több nézőpontot ismerhessenek meg és szabadon eldönthessék, melyikkel értenek egyet inkább!

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Közel hat perces videóban árulták el, miért kap új nevet a pécsi bölcsészkar

Következő sztori

Eleinte többnyire erősen felhős időre számíthatunk

Legutóbbiak innen: Arc

bool(false)