Óriási sikere lett a ködben 130-cal autózó Hoppál Péternek!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ártatlan posztnak indult, országos karriert futott be a politikus fotója

A fél országos médiát bejárta a pécsi politikus szerdai posztja, amiben éppen hazafelé autózik Budapestről, ködben, 130-cal.

A fotó szövege szerint:

Épp most: M6 hazafelé.
“Utazás az ismeretlenbe…”
“Köd előttem, köd mögöttem,
Isten tudja, honnan jöttem…”

Először a BLIKK szúrta ki és írta meg, hogy “a volt kulturális államtitkár, jelenlegi miniszteri biztos, aki maga örökítette meg, hogy valószínű éppen felrúgta a KRESZ szabályait”. A lap szerint az a bökkenő, hogy – amint arra több kommentelő is felhívta a figyelmet – a KRESZ tiltja a telefon bármilyen, kézben történő használatát vezetés közben, így a fotózást is. Feltűnő emellett, hogy a műszerfalon látható időponthoz képest pár perccel később már kint is volt a közösségi oldalán a fotó.

A BLIKK hírét aztán ávette a 24 és a 168 Óra is.

Bár a lap kereste a politikust, nem kaptak választ – írták, viszont délutánra update-elte a posztját Hoppál Péter. Azt írta:

BREAKING: Köszönjük a néhány sajtóorgánum részéről érkezett érdeklődést és aggódást a fotó kapcsán. Tájékoztatásul közöljük, hogy természetesen képviselő úr vezetés közben kézzel nem telefonál, ez alkalommal is kihangosítón volt saját telefonja. Az admin jogokkal rendelkező utasa készítette a fotót, ő is posztolta a képet, miközben az autót vezető képviselő jobb kezével lejjebb fogta a kormányt. Üdvözlettel: Ogy. Képviselői Iroda”

Pécsett egyébként különösen érzékeny témának számítanak a száguldozó politikusok, ugyanis még sokan emlékeznek Toller László 2006-os autóbalesetére, amibe a város legendás polgármestere – és sofőrje – később belehalt.

Hirdetés
Előző sztori

Gulyás: maradnak az eddigi intézkedések

Következő sztori

Ne költöztessék ideiglenes helyre az árusokat!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1