Pókemberből idézett Gyurcsány, hogy szemléltesse, mekkora ereje van a DK-nak!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Azonban a nagy erő nagy felelősséggel is jár, készülnünk kell a kormányzásra!

– mondta Gyurcsány Ferenc annak a videónak a végén, amiben azt bizonygatta, hogy már “megállíthatatlanul” növekszik a DK, a párt történelmi csúcson van:

A “a nagy erő nagy felelősséggel is jár” mondatot a Pókember című filmben mondta Ben bácsi Peter Parkernek, igaz, ott kormányzásról nem volt szó ezután.

Pécsett messze vannak a csúcstól

Gyurcsány fenti fejtegetése lehet, hogy igaz országosan, de Pécsett nagyon messze vannak attól, hogy itt bármit is irányítsanak, vagy meghatározó politikai erő legyenek. Az elmúlt időszakban ugyanis szinte minden kulcspozíciót maga alá húzott be az MSZP, amely lassan már csak papíron létezik, annyira alacsony a párt támogatottsága: az 5%-os parlamentbe jutási küszöböt sem mindig ugorja már meg a Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes kettőse által vezett formáció.

Persze mindjárt érthetővé válik a pécsi helyzet, ha igaza van informátorunknak, aki szerint megegyezés születhetett: Pécset pedig viheti az MSZP, de az országban félreállnak a DK útjából.

Hirdetés
Előző sztori

180 felett a koronavírus napi áldozatainak száma

Következő sztori

A pécsi roma önkormányzat Péterffyvel van: támogatják a polgármestert!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1