Címlap Arc Schwarzenegge...

Schwarzenegger, Chuck Norris, Michael Jackson mobilszámai is megvannak a kormánypolitikusoknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Orbán Viktor, a viktor_a_tiktokon csatornáján villantotta meg, milyen hírességek szerepelnek a mobiljában „elöl”. Más kormánytagok is bemondták a hírességeket, akiket el tudnának érni.


@viktor_a_tiktokon És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #MarcoRossi #KrauszGábor #KrauszFerenc #JohnMalkovich #RostAndrea #EmmanuelMacron #ArnoldSchwarzenegger #ChuckNorris #NovákKatalin #MichaelJackson #HabonyÁrpád #KammererZoltán ♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) – Korepoi

„Itt vannak az elnökök: Emmanuel Macron elöl, de mondjuk Marco Rossi, a nemzet kapitánya, Schwarzenegger, Chuck Norris, Novák Kata”

– sorolta Orbán. Michael Jakson száma is megvan Bóka János miniszternek, bár azt belátta, hogy mostanában nem igen veszi fel a telefont (hiszen jó pár éve meghalt).

Nagy Márton, Orbán Balázs, Szentkirályi Alexandra is telefont villantott, sőt: Orbán Balázs szerint a leghíresebb ember telefonszáma nála Habony Árpádé.