Címlap Arc Úgy “vé...

Úgy “védte meg” Karácsonyt Gyurcsány, hogy jóindulatú bal.asznak állította be!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hetek óta húzódik, dagad Budapesten az úgynevezett “Városháza-botrány”, amely szerint titokban el akarhatták adni a főpolgármesteri hivatal gigantikus épületét.

Most jött el a pillanat, amikor Gyurcsány Ferenc is úgy érezte, ideje megszólalnia. Látszólag megvédte Karácsony Gergelyt, de úgy, hogy eközben jóindulatú balfasznak állította be.

“Karácsony tisztességes demokrataként is húzódozik elfogadni ezt a logikát (ők vagy mi – a szerk). Ezért van bajban. Van, amikor ott üt, ahol nem kellene, vagy ott enged, ahol ezzel ellenfelének segít.

A 444 azt írja Karácsony Gergely leoltásáról, hogy “a szöveg formailag kiállás a kormánypropaganda által Városháza-ügyben betámadott Karácsony mellett. Ám

tartalmilag sajátos módon lényegében arról szól, hogy a főpolgármester a magyar politikai élet Pierre Richard-ja, a kétbalkezes magas, barna férfi felemás cipőben, a Rontó Pál, a szerencsétlen, aki nekünk jutott”.