Címlap Baleset Csaknem harmi...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A BVRFK összesítése szerint a megye útjain január 23-a és 29-e között összesen 27 baleset történt, amelyek közül 23 anyagi kárral járt, négy során pedig személyi sérülés is bekövetkezett. Két baleset könnyű, egy súlyos sérüléssel végződött, egy baleset során pedig hárman a helyszínen életüket vesztették. Ittasság gyanúja nem merült fel a sérüléses balesetek során.

Az elmúlt héten a sérüléses balesetek legfőbb okai a sebesség nem megfelelő megválasztása, az elsőbbségadás elmulasztása, a szabálytalan előzés és szabálytalan kanyarodás voltak.

A három halálos áldozatot követelő baleset a 6-os számú főúton, Szentlőrincnél következett be. Eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval, majd a járművekről leszakadó alkatrészek egy tehergépkocsinak is nekiütköztek. A baleset során mindkét autó sofőrje, valamint az egyik autó utasa a helyszínen életét vesztette.

(Fotók: BVRFK)