Címlap Krimi Eltűnt egy fi...

Eltűnt egy fiatal pécsi lány

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó pécsi Lakatos Anasztázia ügyében.

A 16 éves lány a Feketegyémánt téri otthonából tűnt el, telefonja és személyi okmányai nincsenek nála, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 152 centiméter magas, normál testalkatú, zöld szeme és hosszú, barna haja van, oldalt szőkített csíkokkal. Utolsó ismert ruházata rózsaszín, rövid, kapucnis kabát, fekete farmernadrág és fehér sportcipő, oldalt bordó csíkkal.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Lakatos Anasztáziát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.