Címlap Baleset Düh: el akart...

Düh: el akarta gázolni haragosait egy mohácsi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A BVRFK közlése szerint gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a 25 éves helyi férfi, aki el akarta ütni a haragosait Mohácson. A vád szerint a férfi két nappal korábban éjfél előtt a személygépkocsijával megjelent az egyik mohácsi szőlőhegyen lakó ismerőse házánál, majd ott a jármű motorját többször felpörgette. A zajra kijött a férfi ismerőse és annak felesége, ekkor a gépkocsivezető nagy sebességgel megindult feléjük, miközben fenyegetőzött. Autójával megpróbálta elütni őket, azonban még idejében ki tudtak térni előle, és bemenekültek a házba. A házaspárnak az eset során sérülése nem keletkezett. Ezután a férfi többször elhajtott a ház előtt, és folyamatosan fenyegette a lakókat.

A gyanúsított ellen – akiről kiderült, hogy a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől – közúti veszélyeztetés, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.