GYÁSZ: búcsúznak a mohácsi rendőrkapitánytól

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Páter Attila rendőr alezredes, mohácsi rendőrkapitány. 27 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél. A testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában - írta a Magyar Rendőrség közösségi oldalán.

 

A mohácsi rendőrkapitány Pécsett szenvedett balesetet. Bár a helyszínre perceken belül megérkezett a mentő és tűzoltó is, a férfi életét már nem tudták megmenteni. A helyszínen életét vesztette.

Mohács polgármestere közösségi oldalán emlékezett a rendőrkapitányról

“Gyászolunk // Mély megrendüléssel értesültem arról, hogy január 15-én pénteken reggel Pécs közelében közlekedési balesetben elhunyt Mohács rendőrkapitánya, Dr. Páter Attila. Személyében – aki napra pontosan egy éve foglalta el városunkban a rendőrkapitányi széket – egy mindenkor együttműködő, empatikus, segítőkész rendőri vezetőt ismertem meg.

Az elhunyt sajnálatosan rövid itteni pályafutása során folyamatosan bizonyította, hogy az emberek szolgálatát, a város közbiztonságának megőrzését, javítását, a rendőri munka színvonalának folyamatos emelését tekinti legfőbb feladatának. Közszolga volt, a szó legnemesebb értelmében. Halála az egész város számára nagy veszteség, emlékét kegyelettel megőrizzük!”

Hirdetés
Előző sztori

Csontdaraboktól dugult el a pécsi hálózat, a szakik azonnal intézkedtek!

Következő sztori

FÖLDRENGÉS: bezárták a pécsi Lyceum templomot

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1