Címlap Baleset TRAGÉDIA PÉCS...

TRAGÉDIA PÉCSETT: a mélybe zuhant egy férfi a Megyeházán!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három emeletet zuhant egy férfi a belső lépcsőházban. Meghalt. Vizsgálják a balesetet a rendőrök.

FRISSÍTVE 18:06: Fiatalabb férfiről van szó

Legfrissebb információink szerint nem idős, hanem lényegesen fiatalabb férfiről van szó, akinek felesége az épületben dolgozott.

Korábban írtuk:

Azt mondta, festményeket akar nézegetni

Elsődleges informáióink szerint egy idősebb, hatvan körüli férfi jelent meg a Megyeházán késő délután, és azt mondta, szeretné megnézni a harmadik emeleten lévő festményeket és freskókat. Azon a szinten már nem a Baranya Megyei Önkormányzat irodái vannak az épületben, hanem a Szocális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság.

A portás felengedte a férfit, annál is inkább, mert információink szerint ismerte.

Percekkel később azonban

egy hatalmas puffanásra lett figyelmes: a férfi lehzuhant az emeletek között, és a lépcsőház aljában ért földet.

Az épületben szabályszerű, magas korlátok, kapaszkodók vannak a lépcsőházban mindenhol, tehát nem egyszerű, sőt talán lehetetlen onnan “véletlenül” kiesni, kizuhanni. Ha valaki elveszítené az eszméletét, akkor sem eshet ki, és mindössze pár métert gurulna a rövid lépcsőfordulók között.

A helyszínre mentő is érkezett, de már nem tudtak segíteni a férfin

Úgy tudjuk, a rendőrség most azt vizsgálja, hogy baleset, vagy netán öngyilkosság történt-e, ezt ugyanis egyelőre nem lehet megmondani; de teljes mértékben az idegenkezűséget sem zárhatják ki hivatalból.