Címlap Baleset Kocsi sodort ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három közúti baleset történt tegnap Baranya megyében – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

Árokba hajtott egy személyautó csütörtök délelőtt Komló külterületén. Az autóban csak a sofőr utazott, aki szerencsére csupán könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesethez a komlói hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésük előtt egy arra járó pécsi tűzoltó áramtalanította a járművet.

Lesodródott az útról, átugratott a vízelvezető árkon, majd kerítésnek és villanyoszlopnak ütközött egy személyautó tegnap este Gödrén, a Rákóczi utcában. Az autó elsodort egy éppen arra bicikliző gyermeket is, aki súlyosan megsérült. Az autóban ketten utaztak, ők nem sérültek meg a balesetben.

Frontálisan ütközött két személyautó Magyarszék és Oroszló között, 66-os úton. Az egyik autó, amelyben négyen utaztak, egy sávot teljesen elfoglalt, forgalmi akadályt képzett. A másik autó, amelyben csak a sofőr utazott, lesodródott az út menti füves, bokros területre. Személyi sérülés nem történt.