Címlap Baleset Mentősök dobt...

Mentősök dobták ki a fürdőszobaszőnyeget, mert az „lesből támadt”

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Figyelemfelhívő, de egyben elgondolkodtató posztot osztott meg az OMSZ. Ne ragaszkodjunk a fürdőszobaszőnyegünkhöz, ha az baromira veszélyes! A hét elején egy idős házaspár került bajba miatta! Az esetet le is írták a mentők.  

A LESBŐL TÁMADÓ FÜRDŐSZOBASZŐNYEG

Egy 80 év körüli nőhöz kérte férje a mentők segítségét Budapesten a hét elején. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és kiderült, a nehezen járó nő megcsúszott és elesett a fürdőszobában.

A szakemberek már vizsgálták a sérültet, miközben a férj teljes átéléssel próbálta rekonstruálni, hogyan is csúszhatott el felesége, az általa régóta gyűlölt fürdőszobaszőnyegen, amit éppen az asszony nem engedett kidobni. A próba azonban olyan hatásosra sikerült, hogy a nőt ellátni készülő életmentők szeme láttára az idős úr is hatalmasat vágódott.

A jelenetet tehetetlenül szemlélő mentők ellátták a sérült házaspárt és még indulás előtt, (már az asszony engedélyével) maguk dobták ki a veszélyes kiegészítőt.

Végül mindkettőjüket stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk! Bajtársainknak gratulálunk! – áll a posztban.