Címlap Baleset Rémálom: holt...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 15-én éjjel fél egy körül körüli az M6-os számú főút 142-es kilométerszelvényében Tolna térségében az M6-os autópályán egy ismeretlen személy holttestét találták meg. A rendőrség szerint az illetőn korábban több jármű is áthajthatott.

FRISSÍTVE:

A rendőrség újabb tájékoztatása szerint egy 34 éves férfi egy 22 éves nő egy kerékpárral közlekedtek az M6-os autópályán a 142-es kilométerszelvény közelében, valószínűleg a leállósávon. A kerékpárosok feltehetően elvesztették egyensúlyukat és a haladó sáv felé dőltek. Ekkor érkezett az autópályán egy személyautó, melynek vezetője az ütközést nem tudta elkerülni, és a kocsi elejével elütötte a kerékpáron utazókat.

Az ütközést követően a nő a külső szalagkorlát melletti területre esett, míg a férfi az előző sávra zuhant. Ezután az előző sávban több arra haladó autós is áthajtott rajta. A 34 éves tolnai férfi olyan súlyos, az élettel összeegyezthetetlen sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nőnél végzett alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott, őt a mentők kórházba szállították.

(Képünk illusztráció)