Címlap Baleset Rengeteg munk...

Rengeteg munkájuk akadt szerdán a tűzoltóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három tűzeset is történt március 3-án a Baranya megyében, a szigetvári, mohácsi, véméndi és pécsi tűzoltókat is riasztották - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Kazánhelyiség gyulladt ki Hobolon

Családi házhoz épített, tizenöt négyzetméteres kazánhelyiség égett Hobolon, a Zrínyi utcában tegnap délelőtt. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos megpróbálta eloltani a lángokat, azonban oltás közben megsérült, őt a mentősök kórházba szállították. Az esethez riasztott szigetvári hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozóval oltották el a tüzet, amelyet elektromos meghibásodás okozhatott. Az ingatlanban négyen élnek életvitelszerűen, nem kértek elhelyezést.

utómunkálatokat végeznek a tűzoltók a melléképületnél

Lánycsóki telephelyen ütött ki a tűz

Hungarocell tömbök gyulladtak meg egy cég telephelyén, Lánycsókon. Ennek következtében egy oldalán nyitott, fa szerkezetű tároló teljes terjedelmében lángolt. A mohácsi és véméndi hivatásos tűzoltók négy oldalról körülhatárolták és eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

sűrű füst a tárolóban

Pécsett is riasztották a tűzoltókat

Ötven négyzetméteres területen összehordott háztartási hulladék és bozótos égett Pécsett tegnap délután. A tűzesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy sugárral eloltották a tüzet.

lángoló, füstölő halom

Csütörtök hajnalban Nyugotszenterzsébeten is tragédia történt, erről korábban itt írtunk.

Fotó: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság*