Kornél, Soma

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vádat emeltek Lovasi András ellen

/

A Kiscsillag, valamint a Kispál és a Borz frontembere még tavaly okozott súlyos balesetet, milliós pénzbüntetés várhat rá.

Hirdetés

A Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag frontembere még tavaly márciusban a fővárosban a tilos jelzés ellenére behajtott egy kereszteződésbe, ahol nekiütközött egy rendőrautónak, aminek egy harmadik autó is nekicsapódott. A járőrkocsiban utazó két rendőr közül az egyik súlyosan megsérült, eltört a kulcscsontja, valamint több foga is kitört – írja a Blikk.

– Nem változott az álláspontom ahhoz képest, ami egy éve, a baleset után is volt – mondta a lapnak Lovasi András. – A felelősségemet elismerem. Várom az ügyben az ítéletet, és bármi is lesz az, elfogadom.

A zenész korábban peren kívül szeretett volna megegyezni a baleset sérültjeivel, de ezt az indítványt elutasították. Lovasit egy szakértő szerint több millió forintra is megbüntethetik, valamint valószínűleg a jogosítványát is nélkülöznie kell egy évig.

Hirdetés

Előző sztori

"Sunyi és aljas" politikai tisztogatás kezdődött Pécsen az ellenzék szerint

Következő sztori

Idegállapotba jött, nekiment az ajtónak

Legutóbbiak innen: Arc