Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Autós üldözés lett a veszekedés vége

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki összeveszett a barátnőjével, majd autójával üldözni kezdte Pécsett.

Hirdetés

Közúti veszélyeztetés elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 30 éves szekszárdi férfi ellen, aki még márciusban egy pécsi benzinkúton összeveszett a barátnőjével.

A veszekedés közben a férfi letépte a rendszámtáblát a nő autójáról, aki ezután beült a kocsiba, és elhajtott a benzinkútról. A dühös férfi a nő után indult, majd miután utolérte, megpróbálta leszorítani az útról, és többször szándékosan nekiment az autójával. Az eset során személyi sérülés nem történt, a nő járművében anyagi kár keletkezett. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, tettét beismerte.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratok már az ügyészségen vannak.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

9 fővel emelkedett a fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

Következő sztori

Egyszer nyertek, kétszer kikaptak a pécsi vízipólósok

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)