Lőrinc

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyszer nyertek, kétszer kikaptak a pécsi vízipólósok

Harmadik helyen végzett a Kék-csoportban a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata a BENU Magyar Kupában – jöhet a harmadik forduló.

Hirdetés

Az első mérkőzését nagyon magabiztosan nyerte meg a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata a Tatabányán megrendezett csoportkörben, hat góllal verték a házigazdákat Török Viktor tanítványai. A folytatásban azonban nem termett számukra babér, szombaton az OSC, vasárnap a BVSC-Zugló bizonyult jobbnak.

A PVSK-Mecsek Füszért a harmadik helyen végzett a Kék-csoportban. Mindez azt jelenti, hogy a 9–16. helyek valamelyikén zárja majd a sorozatot – a harmadik fordulóra augusztus 6–7-én Budapesten, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában kerül sor, ahol a pécsiek a II. csoportban szerepelnek.

A PVSK eredményei a Kék-csoportban: PVSK-Mecsek Füszért–Tatabánya 14-8, PVSK-Mecsek Füszért–OSC 6-16, PVSK-Mecsek Füszért–BVSC-Zugló 4-14.

A csoport végeredménye: 1. OSC 18 pont, 2. BVSC-Zugló 10, 3. PVSK-Mecsek Füszért 7, 4. Tatabánya 0.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Autós üldözés lett a veszekedés vége

Következő sztori

A félidőben néggyel veri a PMFC a Dorogot

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)