Balhé Uránvárosban: kulcsát és pénzét is elvették

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a 19 éves helyi férfit, aki kirabolt egy másik férfit Pécsett - adta ki közleményben a police.hu.

Július 5-én az esti órákban hívta fel a rendőrséget és tett bejelentést az a férfi, akit kiraboltak az uránvárosi buszpályaudvaron. A rablás elszenvedője a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy az egyik buszmegállói padon ült, amikor egy fiatal férfi kivette a zsebéből a sértett lakáskulcsát, majd megkérdezte tőle, hogy mennyiért vásárolja vissza azt. A rablás áldozata azt mondta, hogy nincs nála pénz, de amikor meghallotta az elkövető, hogy pénz zörög a férfi zsebében, megütötte, majd elvette tőle a pénzét és elhagyta a helyszínt – derül ki a rendőrség közleményéből.

A rendőrök pár órán belül beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves pécsi férfit. Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. Ellene rablás elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Hirdetés
Előző sztori

Koronavírus-teszttel indították a felkészülést a komlóiak

Következő sztori

Elhunyt a szakmája egyik legjobbja, Ennio Morricone

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1