Móric

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Beismerte a pécsi gyorsétterem vezetése: koronás beteg volt a felszolgálójuk

/

"A konkrét esetet illetően sajnos csak megerősíteni tudjuk, hogy az egyik pécsi étterem munkavállalójának SARS-CoV-2 tesztje pozitív lett" - írta a McDonald's sajtóosztálya a Pécs Aktuál megkeresésére. Mint azt csütörtökön a Pécs Aktuál megírta, az étterem egyik dolgozójának tesztje pozitív lett és az éttermet néhány órára be is zárták. 

A hatóság az ilyenkor szokásos eljárásrendet követve

15 főt helyezett karanténba és megtörtént az étterem alapos tisztítása és fertőtlenítése.

A hatóságok engedélyével néhány órás zárást követően újranyitott az étterem. Újabb megbetegedésről nincs tudomásunk” – áll a McDonald’s közleményében, amit azután írtak, hogy a Pécs Aktuál megkereste az étterem-hálózatot.

A Mc’Donalds kiemelte: “a továbbiakban a hatóság a kontakt kutatás keretében, a hatályos eljárásrend szerint tájékoztatja azokat, akiknél az eset kapcsán a fertőzés kockázata felmerül”.

Vendégeink és munkatársaink biztonsága elsőszámú prioritás” – folytatják.

Márciustól a hatóságok ajánlásainak megfelelő, szigorú protokollokat és megelőző intézkedéseket vezettünk be éttermeinkben, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel növeljük vendégeink és kollégáink biztonságát.

Az általános higiénére, rendszeres kézmosásra, fertőtlenítésre kiemelt hangsúlyt fektetünk, emellett a kasszáknál plexi védőfalat szereltünk fel, a kiszolgálás során tartjuk a megfelelő távolságot, ahol indokolt, maszkot és kesztyűt viselnek dolgozóink. Szeptembertől további védőeszközök telepítését, szigorúbb beléptetést és maszkviselést rendeltünk el, dolgozóink munkába lépés előtt ellenőrzik testhőmérsékletüket, illetve arra kérjük őket, hogy ne utazzanak külföldre és kerüljék a nagy létszámú rendezvényeket” – áll a közleményükben.

Intézkedéseinkről a weboldalunkon is talál tájékoztatást – írták.

Csütörtöki cikkünket itt találod:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Hat hónap után láthatják a szurkolók újra a pályán a mislenyi lányokat

Következő sztori

Ami a polgármesteri beszédből kimaradt

Legutóbbiak innen: Koronavírus

bool(false)