Adalbert

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ami a polgármesteri beszédből kimaradt

/

Sajátos módon "fejezte be" Péterffy Attila napokban elmondott ünnepi beszédét Csizmadia Péter, a fidesz frakcióvezetője. Szerinte ugyanis igen sok minden kimaradt a pécsi polgármester összefoglalójából.

“A Város Napja alkalmából megtartott ünnepi közgyűlésen Péterffy Attila felolvasott egy rövid, mentegetőző beszédet az elmúlt majd’ egy év összefoglalásaként. A felolvasásból azonban több, a balliberális városvezetéshez köthető meghatározó döntés ismertetése kimaradt” – véli a Fidesz frakcióvezetője. Csizmadia Péter ezért „befejezte“ Péterffy Attila ünnepi beszédét. Szerinte a polgármesternek ugyanis el kellett volna mondania azt is, hogy: 

“A demokrácia helyreállítása érdekében megcsonkítottuk a képviselők megszólalási jogait és az átlátható gazdálkodás céljából kizártuk a helyi ellenzék, azaz a Fidesz, a KDNP, az ÖPE és az LMP jelöltjeit több meghatározó önkormányzati cég felügyelőbizottságából.

A pécsiség jegyében a koalíciónk tagjainak zsíros kifizetőhelyeket létesítettünk a városházán.

Hirdetés

A kultúra városának építése céljából megszálltuk a koalíciós haverokkal a ZSÖK-öt, majd politikai tisztogatással eltávolítottuk onnan a nekünk nem tetsző világnézetű dolgozók egy részét.

A felelős vagyongazdálkodás bevezetéseként egykori munkáltatómnak, a francia multi kezében lévő erőműnek kijátszottunk a PÉTÁV-ból közel 200 millió forint osztalékot. Így nagyjából ezer pécsi család éves távhődíj befizetését sikerült biztonságos külföldi kézbe helyeznünk.

Az önkéntes átvilágító ügyvédeimet és pénzügyeseimet tízmilliókkal jutalmaztuk a pécsi adófizetők zsebéből, ezzel is hozzásegítve a nehéz helyzetben lévő helyi vállalkozókat a gyarapodáshoz.

Megmutattuk a Kormánynak, hogy bátorságunk rettenthetetlen, még akkor is, ha így a működésképtelenség szélére sodortuk a Nemzeti Színházat és a többi kulturális intézményt.

Az emberarcú városirányítás első elemeként az óvodai és bölcsődei dolgozókkal végeztettük el a járvány tetőzésekor a legveszélyesebb feladatokat, majd még egyszeri 50 ezer forintot sem voltunk hajlandóak elismerésül részükre juttatni, hiszen nem veszélyeztethetjük az általunk kinevezett cégvezetők milliókkal megemelt bérének kifizetését.

Végül pedig sikerült káoszba züllesztenünk a polgármesteri hivatal működését az újabb és újabb értelmetlen átszervezéseinkkel, amellyel megalapoztuk a következő négy év hatékony városirányításának megvalósítását” – közölte Csizmadia Péter.

Ami a polgármesteri beszédből kimaradtA Város Napja alkalmából megtartott ünnepi közgyűlésen Péterffy Attila…Közzétette: Csizmadia Péter – 2020. szeptember 4., péntek

Aki lemaradt volna Péterffy Attila rövid ünnepi beszédéről, az itt pótolhatja:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Beismerte a pécsi gyorsétterem vezetése: koronás beteg volt a felszolgálójuk

Következő sztori

Válik Mészáros Lőrinc és felesége!

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)