Beszívva kitörte a sorompót, majd a rendőrségen kötött ki a pellérdi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Úgy hagyta el a belvárosi bevásárlóközpontot, hogy kitörte a sorompót, majd a Rákóczi úton el is kapták a rendőrök a 29 éves pellérdi férfit - áll a police oldalán.Találtak egy "kis kertészetet" nála. Mutatjuk!

Letörte a sorompót, majd továbbhajtott

A rendőrségre 2020. február 27-én arról érkezett bejelentés, hogy egy autós úgy hajtott ki egy bevásárlóközpont parkolójából, hogy letörte a sorompó rúdját, azonban nem állt meg, hanem továbbhajtott. Kiderült, hogy nem sokkal előtte is többször nekiment a sorompónak, azonban akkor még nem tört el a rúd, csak elhajlott.

A rendőrök fél órán belül a helyszín közelében elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 29 éves pellérdi férfit.

Ez volt nála

Zavart viselkedése miatt felmerült a gyanú, hogy valamilyen bódító hatású szer hatása alatt van, ezért kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely THC-re és BZO-ra pozitív jelzést adott.

A nyomozók a férfi lakásán kutatást tartottak,

a házban és a melléképületben kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak, és foglaltak le. Ezután a férfit előállították a rendőrkapitányságra, kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ellene járművezetés bódult állapotban, valamint kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Kiemelt képünk olvasói fotó!)

Hirdetés
Előző sztori

Nem csak a politika miatt került fókuszba a közösségi média: Már az alapítói is tartanak tőle! Joggal?

Következő sztori

Milliárdos felújítást és M6 feltárást is vezényelnie kell majd a pécsi JPM leendő vezetőjének!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1