Címlap Balhé Eszméletlenre...

Eszméletlenre vertek egy férfit a Szigeten

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megrázó videót küldött egy olvasó a Telex számára. A felvétel tanúsága szerint négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit a Szigeten, az illetőt az olvasó szerint „nyílt állkapocstöréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”, de ezeket a részleteket egyelőre senki sem erősítette meg. A videót IDE KATTINTVA lehet megnézni.

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke a lap kérdésére elmondta, hogy az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig arról tájékoztatott, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás, amelynek keretében a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki.

Az elkövetők beazonosítása folyamatban van.