Fogdosta a lányokat, elkapták, aztán elengedték Pécsett

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Lauber Dezső Sportcsarnoknál kapcsolták le este fél tíz körül azt a fiatalembert, aki a buszon kislányokat molesztált, fogdosta őket. A rendőrök elcsípték, de aztán szabadon is engedték.

Gyors rendőri intézkedés szemtanúja lehettem fél tíz körül. Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnok előtt elém vágott egy villogó rendőrautó, amelyből kipattant egy egyenruhás, elfutott mellettem az útszéli bokrok felé.

A túloldalon, a buszmegállóban fiatal lányok csoportja mutogatott izgatottan egy irányba. Fél perccel később meg is jelent a rendőr egy 20–30 év körüli férfival, akit aztán beültettek az autóba.

Érdeklődésemre hamar kiderült, hogy

a fiatalember az Újhegyről induló buszon molesztálta a tizenéves lányokat, fogdosta őket. A sportcsarnoknál ért véget a piszkos ügy, ahol az egyik gyerek édesapja már várta a csapatot, s közben a rendőrségnek is jelezték a történteket.

Miután mindenki leszállt, az apa feltartóztatta a zaklatót mindaddig, amíg a helyszínre nem értek a rendőrök, és el nem kapták.

Sajnos nem sokáig élvezte a rendőrség vendégszeretét, tizenöt perc múlva már hazafelé sunnyoghatott. Feljelentés hiányában ugyanis nem tudtak mit tenni vele, elengedték.

Az édesapa ezek után bosszankodott is nekem egy sort:

„most már sajnálom, hogy a bokrosban nem tanítottam egy kicsit móresre ezt a beteg embert!”

Hozzátette, nem ez volt az első eset, hogy ilyet tett a buszon, ismerik már.

Hirdetés
Előző sztori

Szombaton szurkolhatunk a pécsi pólósoknak

Következő sztori

Iskolakezdési csomagokat adtak át

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1