/

Fogjunk össze újra és mentsük meg Mimózát!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kezdés
Blanka, Bianka
/

Mimóza egy végtelenül kedves, icipici lovacska, aki lassan 7 éve a Mancs Ranch család egyik tagja. Most segítségre van szüksége, ugyanis egy drága beavatkozás kell ahhoz, hogy tovább szeretgesse az állatsimogató látogatóit.

– Akkor, amikor először megláttam, egyáltalán nem tetszett. Csontsovány volt, és össze volt törve mind testileg, mind lelkileg – így kezdte Mimóza történetét Fejes Rózsa, a Mancs Ranch alapítója.

Azt hittem, hogy a lelki sérülései mellett, a testi sérülései is rendbe jöttek, de sajnos nemrég elkezdett fogyni. Ekkor kezdődött a mostani rémálom.

– tette hozzá Rózsa.

Mimóza

– Az állatorvosunk azt mondta, hogy fogászati probléma van a háttérben. Hívtunk hozzá fogorvost, aki elmondta, hogy

olyan súlyos sérüléseket szenvedett 7 évvel ezelőtt, mielőtt hozzánk került volna, hogy nem csak a fejét verték szét egy kalapáccsal, hanem az őrlő fogát is, amit eddig a pillanatig nem tudtunk.

Hozzátette, hogy ehhez szájsebészeti műtétre lesz szükség. Pár telefon után megtalálta azt az orvost, aki bevállalta Mimóza operációját.

Mimóza már 7 éve a család tagja

– Ezek után voltunk vele vizsgálaton, majd a doktor megállapította, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt bárki is feltételezte volna és Miminek borzasztó fájdalmai lehetnek.

Az orvos azt is elmondta, hogy:

Meg lehet menteni a piciny ló életét, de a műtéti és az utókezelési költségek díjai 900 ezer forintba is kerülhetnek.

Ennyi pénze azonban nincs az állatsimogatónak, így ismét a pécsiek segítségét kérik.

Korábban egyébként a Pécs Aktuál felhívására menekült meg a Mancs Ranch, hiszen a veszélyhelyzet miatt nem volt bevételük.

Akkor csodát tettetek, amit sohasem fogok tudni meghálálni, de sajnos most is csodára lenne szükség!

Ha te is segítenél Mimózának, IDE kattintva minden információt megtalálsz.

Előző sztori

Már csak pár napig látható az 5000 éves üstökös!

Következő sztori

Átadták a Déli Ipari Park vadi új, 4500 négyzetméteres csarnoképületét