Geciző és cigányozó jelölttel vágnak neki az előválasztásnak Márki-Zayék Pécsett!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Érdekes felvétel landolt a Pécs Aktuál postaládájában a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) pécsi jelöltjéről, Simon Gáborról, aki a Baranya 2-es választókörzetben méretné meg magát.

Ha az olvasónak fogalma sincs, ki ez az ember, ne ostorozza magát, Simon ugyanis új csillag a pécsi politika egén. De még milyen csillag!

Önmagát “marketing szakembernek” titulálja az 1950-ben, Miskolcon született férfi, aki saját bevallása szerint “Pécsen él és dolgozik mint rádiós műsorvezető”. Bár hivatalos MMM-adatlapján szerényen elhallgatja, de lakodalmas DJ is, mégpedig az egyetlen dicsérő komment alapján nem is rossz.

Ha nem politikus szeretne lenni, hanem DJ-zik, akkor egyébként így fest:

Ha inkább a politikai vénáját domborítja ki, akkor pedig így, legalábbis ez a fotó szerepel a hivatalos MMM adatlapján:

Simon egyébként a Pannónia Rádiót készíti (ez egy webrádió), amelyre többszöri belehallgatás alapján pont az a kaotikus sokszínűség jellemző, ami első ránézésre a miskolci-pécsi politikusjelöltre is. (Nem stimmel a rádió impresszuma sem, mivel a feltüntetett működtető cég nem létezik az Opten nyilvántartása szerint.)

Csalódott cigányozás, majd egy kevés gecizés

Simonról azért írunk most, mert megdöbbentő felvételt küldtek el róla szerkesztőségünknek. A hanganyag szerint a férfi saját webrádiójában beszélt elképesztő stílusban a mohácsi időközi választást követően, amit nemcsak csalódottan kommentált, hanem meg is fejtette, hogy szerinte mi történt, miért verhette tönkre a fideszes jelölt a várost hónapokig vezető, baloldali polgármestert, Csorbai Ferencet.

Az alig egyperces, rövid hanganyagot a könnyebb érthetőség kedvéért feliratoztuk:

Simon szerint tehát az ötezer forintért, vagy akár egy kiló tarhonyáért megvehető cigányokon múlt a Fidesz győzelme, vagyis a baloldal veresége Mohácson, de “nem ússza meg a geci Fidesz, hogy nyert” – magyarázta vehemensen, majd elnézést kért önmagától, és azzal a lendülettel meg is bocsátotta önmagának ezt a kifejezést.

Komolyabb jelölt is akad azért

A Baranya 2-es választókörzetben egyébként a Simonnál jóval ismertebb Szakács László (MSZP) is indul az előválasztáson, ráadásul a momentumos jelölt már visszalépett az MSZP javára. Nagy harc abban a körzetben tehát egyelőre nem jósolható az előválasztáson, bár a DK-s jelölt még okozhat meglepetéseket. Ez információink szerint Zag Gábor – jelenlegi frakcióvezető – lesz, akit a Jobbik is támogatni fog majd nem megerősített, de megbízható információnk szerint.

Ez komoly???

Márki-Zay Péternél érdeklődtünk, hogy mennyire gondolták komolyan Simon Gábort. Vet fel ugyanis fontos kérdéseket az, hogy mennyire kell, vagy mennyire lehet komolyan venni egy olyan szervezetet, amely

olyan embereket emelne a hatalomba, akik nyilvános térben ennyire alpári stílusban szólalnak meg, ráadásul rasszista kijelentéssel súlyosbítva mindezt.

Az igen zavaros hátterükről nem is beszélve.

Amint válaszolnak, beszámolunk róla.

Előző sztori

A felújított Jakab-hegyi turistapihenőt dicsérte Semjén Zsolt és Hoppál Péter

Következő sztori

Rajtol a foci-Eb – a belvárosban sajnos nem lesz óriáskivetítő

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1