Címlap Balhé Hangos ordibá...

Hangos ordibálás közepette szállították a pécsi bíróságra a lekapcsolt drogmaffia tagjait

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Brutális rendőri készültség mellett kísérték a pécsi bíróságra a pécsi drogmaffia meggyanúsított tagjait. A lekapcsolt férfiak közül néhány kifejezetten vidámnak tűnt, akadt, aki térfálkozott is a rendőrökkel, miközben rabláncon kísérték. Volt olyan is, aki hangosan bíztatta a családját, hogy ne aggódjanak.

Közel 200 rendőr 13 helyszínen, egyszerre csapott le egy új pszichoaktív anyagot terjesztő maffiára tegnap Pécsett – írta meg a Pécs Aktuál. A rajtaütés során összesen 23 embert fogtak el és állítottak elő – videóban mutattuk be, hogyan.

Őket állították ma bíróság elé, nem is akárhogyan.

Óriási rendőri készültség övezte az akciót, több mint egy tucat rendőrautó és egy csapatszállító vonult fel a főtéren álló bíróság elé. Ott már a bűnszervezet tagjainak családtagjai várták az érkezőket, és az autókból, bilincsben kivezetett férfiakat és nőket.

A pécsi rendőrök profin levezényelték az akciót, gyakorlatilag másfél perc alatt terelték be a gyanúsítottakat az épületbe, a legkisebb fennakadás nélkül.

Eközben azonban az épület előtt gyülekező családtagok hangosan bíztatták a banda lekapcsolt vezetőit. Így:

A lekapcsolt férfiak közül néhány kifejezetten vidámnak tűnt, akadt, aki térfálkozott is a rendőrökkel, miközben rabláncon kísérték. Volt olyan is, aki hangosan bíztatta a családját, hogy ne aggódjanak.

Lapunk úgy tudja, a bíróság hamarosan közleményben is ismerteti majd a részleteket. Beszámolunk arról is.