Címlap Balhé Hatalmas fogá...

Hatalmas fogás Pécsen! Toplistás bűnözőt csíptek fülön

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A győri és a pécsi rendőrök példás együttműködés során, közösen fogták el a körözött férfit - olvasható a Police.hu oldalán.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő egységei, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársaival összehangolt művelet keretében, szeptember 1-jén 20 óra 30 perckor, Pécs belvárosában fogták el a többszörösen körözött férfit.

A 40 éves elkövető különböző álneveket használva bujkált az ország számos régiójában, legutóbb Győr környékén. Üzletembernek, diplomatának, esetenként orvosnak kiadva magát élte a mindennapjait, miközben a Debreceni Törvényszék, a Fővárosi Törvényszék és számos rendvédelmi szerv adott ki ellene elfogatóparancsot.

Az elfogott férfit a rendőrök átadták a büntetésvégrehajtási intézet munkatársainak, így az ellene folyamatban lévő büntetőeljárások mellett megkezdte a több, mint nyolc éves börtönbüntetését, amit az igazságszolgáltatási szervek csalás, csődbűncselekmény és egyéb gazdasági bűncselekmények miatt szabtak ki.