Címlap Balhé Időt kért Pét...

Időt kért Péterffy Attila, hogy tényleg Nyőgéri Lajos volt feleségének intézett-e lakást, vagy sem

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint azt kedd délelőtt a Pécs Aktuál megírta, igen kínos kérdést tett fel Hencsei Zsolt, a baloldali Tiszta Kezek Frakció képviselője Péterffy Attilának. A képviselő egyértelműen arra utalt és arra volt kíváncsi, igaz-e, és ha igen, akkor

A PÉCSI POLGÁRMESTER MIÉRT INTÉZETT A PANDÉMIA IDEJÉN SZEMÉLYESEN ÖNKORMÁNYZATI LAKÁST NYŐGÉRI LAJOS ALPOLGÁRMESTER VOLT FELESÉGÉNEK, ILLETVE EGY SZINTÉN NYŐGÉRIHEZ KÖTHETŐ ÜZLETI SZEREPLŐNEK, aki 15 milliót kapott az MSZP-től eközben?

Bár Hencsei írásban kérte a választ, Péterffy Attilának lett volna lehetősége szóban és személyesen válaszolni erre a kérdésre kedd délután, a közgyűlésen, de ezt nem tette meg. Ehelyett időt kért és közölte, 15 napon belül írásban fog reagálni Hencsei Zsolt érdeklődésére. Azzal kezdik a választ – mondta -, hogy megnézik, mennyi az igazságtartalma annak, amit a képviselő sugalmazott.

A videós tudósítás alapján úgy tűnt, Péterffy Attila feszült lett a kérdések hallatán.

Így reagált, mutatjuk videóban a képviselő kérdéseit és a polgármester érdemi válaszát:


Vesztegetés: Még mindig nyomoznak a pécsi lakásmutyi miatt

A Pécs Aktuálnak hivatalos forrásból megerősítették, hogy még mindig nem zárult le az a nyomozás, amelyet tavaly ősszel indítottak a különleges ügyészek a Pécsi Polgármesteri Hivatalban vesztegetés miatt.

Erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen:


Lapunknak a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészségen megerősítették, még mindig tart a nyomozás, egyelőre gyanúsítotti kihallgatásokra sem került még sor. Ennél több információt viszont – „beleértve a tervezett eljárási cselekményekkel kapcsolatos információkat a büntetőeljárás eredményessége érdekében” – nem közölhetett a különleges ügyészség.