Ulrik

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Íme, fantomkép is készült a pécsi bankrablóról!

/

Fantomrajz készült a pécsi pénzintézet rablójáról, a képet a Police.hu tette közzé. A májusban történt rablás elkövetőjét továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Hirdetés

Május 12-én kedden újra balszerencse érte az egyik takarékbank fiókot Pécsen, a Keleti városrészben, a Komlói úton. Ez az az ominózus bank, melyet pár hónappal ezelőtt ugyanúgy kirabolhattak. A tettest azóta sem kapták el.

Ezúttal délután fél 4 körül, szájmaszkkal az arcán ment be a rabló a pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A rabló azóta is szökésben van, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Az eset óta kamerafelvételt is közzétett a rendőrség, most pedig grafikai rajz segítségével próbálják azonosítani az elkövetőt:

A rendőrség nem zárja ki, hogy az elkövető a rablás sikeres megúszása érdekében megváltoztatta kinézetét, ezzel is elterelve a gyanút valódi énjéről. Az arcelemezés szerint elképzelhető, hogy a férfi arca valójában teljesen szőrtelen, lehet hogy a képeken látott arcszőrzete ragasztott volt – közölte a Police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság felhívása: A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés

Előző sztori

Lecsengőben van a járvány, napról napra kevesebb az új fertőzött

Következő sztori

Az olaszok számára példakép Magyarország

Legutóbbiak innen: Balhé