Címlap Balhé Kiakadtak az ...

Kiakadtak az utasok: részegen, sörrel és harci kutyával utazott egy férfi a pécsi buszon

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem voltak éppen boldogok a Tüke Busz 103-as járatának utasai, miután ez a kis csapat felvergődött a buszra 16 óra körül az Árkádnál a napokban:

Fotó: olvasói fotó

A társaság azért verte ki a biztosítékot, mert

hangosak voltak és büdösek, egyikük sörözött, miközben szájkosár nélküli harci kutyája figyelte az eseményeket. Haverja pedig padlón ücsörgve tette meg az utat, mert állni már nem igen tudott

– számoltak be az utasok.


Az utasok emlékeztek még a 12 éves Zsombor történetére, akit hordozóban lévő kiskutyájával nem engedett felszállni egy sofőr egyik vasárnap (bár a szakszervezet vezetőjének más mondtak a pilóták), így a fiú csak nehezen jutott haza a nagyszüleitől.


A 103-as járat utasai közül egy biztosan jelentette az esetet a Tüke Busznak, legalábbis lapunknak ezt állította, de szerinte panaszára semmiféle reakció nem érkezett az önkormányzati cégtől.

Lapunk is igyekszik rákérdezni az esetre, illetve arra, hogy az ilyen és ehhez hasonló, utasokat zavaró eseményeket hogyan próbálja elkerülni a társaság. Ha válaszolnak, arról külön cikkben számolunk majd be.

Elértük a Tüke Buszt. A cég reakciója itt olvasható: