Nóra, Lili

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lemondott a vasalódeszkás tanárt meghurcoló vezető

Június 15-i hatállyal lemondott Balázs József, a hódmezővásárhelyi tankerület vezetője - írja az Index.

Hirdetés

Az egész országot bejárta annak a tornatanárnak az esete, aki azért, hogy a távoktatást kicsit színesebbé tegye, egy vasalódeszkás videóval próbálta megtanítani az úszás alapjait a gyerekeknek.

A Klebelsberg Központ nyilatkozata alapján emiatt azonban egy szülő bejelentést tett, a tankerület vezetője pedig végül eltiltotta a tanárt az oktatástól. Emellett a tankerület megalázó feladatokat is kitalált a testnevelőnek, akinek mindennap el kell készítenie csoportjainak az aznapi gyakorlatokat pontos utasítással és elküldenie a tankerületi vezetőnek, a most lemondott Balázs Józsefnek. A diákoknak nem, őket ugyanis nem taníthatja.

A Hvg értesülései szerint az ügyben az ombudsman is eljárást indított, de emellett indult petíció is, illetve mint ahogy ezt mi is megírtuk, egy pécsi lelkész is kiállt a testnevelő mellett egy vasalódeszka-oltár képével.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Pécsi lelkész állt ki a megszégyenített vasalódeszkás tanár mellett

Következő sztori

Több órás napsültés után gomolyfelhő-képződés

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)