Címlap Balhé Letolt nadrág...

Letolt nadrággal támadt egy nőre ez a pécsi szatír!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Métereken át követte az asszonyt, majd nekivetkőzött és akcióba is lendült a magas, nagy orrú férfi.

A Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés miatt folytat nyomozást egy férfi után, aki június 10-én délután 5 óra fele Pécsett, a Szilárd Leó parkban található játszótértől követni kezdett egy nőt.

A dr. Veress Endre utcára érve a férfi alul meztelenre vetkőzött, majd hátulról megfogta a nőt.

A férfiről kamerafelvétel készült. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján

a rendőrök egy körülbelül 185-190 centiméter magas, 40-50 év körüli férfit keresnek, aki átlagos testalkatú. Jellegzetesen nagy orra van, haja rövid, barna és őszülő, szakállat és bajuszt nem viselt

– közölte a rendőrség.

Az elkövetéskor hosszú, trapézformájú, kék farmernadrágot, valamint egy sötétkék, hosszú ujjú felsőt viselt, ahogy az a fotón is látszik:

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben a Pécsi Rendőrkapitányságon.